Dizajnerski radiatorji lepega videza

Posted by marko on October 12, 2020 in gradnja in dom |

K ureditvi notranjih prostorov spada tudi izbira sistema ogrevanja in grelnih teles. Danes se sicer veliko ljudi odloča za talno gretje, vendar pa dobro rešitev predstavljajo tudi dizajnerski radiatorji, ki so oblikovani tako, da polepšajo prav vsak prostor. To velja tudi za električne grelnike, ki se pri nas običajno uporabljajo predvsem kot dodatni vir ogrevanja, v tujini pa z njimi pogosto ogrevajo ne le cela stanovanja, ampak celotne hiše in druge objekte.

https://silenos-ogrevanje.si/oznaka-izdelka/dizajnerski-radiatorji/

Zakaj so električni grelniki dobra izbira za ogrevanje?

Električni grelniki so vsekakor dobra rešitev za dodatni vir ogrevanja v kakšnem od prostorov, kot je recimo kopalnica. Običajno se uporabljajo predvsem v prehodnem obdobju, v ta namen pa se zelo dobro obnesejo. Enako dobro pa se obnesejo tudi kot edini vir ogrevanja, saj so sodobni električni grelniki tehnološko že zelo izpopolnjeni, zaradi tega pa tudi nadvse učinkoviti.

Še ena prednost v primerjavi z drugimi načini ogrevanja pa je ta, da ne potrebujejo nobenih posebnih napeljav oziroma da jih lahko uporabljate neodvisno od centralnega sistema gretja. Vse, kar potrebujete za njihov priklop, je namreč le električna vtičnica.

Stroški za ureditev takšnega načina ogrevanja tako vključujejo le nakup grelnih teles in ničesar drugega, na dolgi rok pa lahko s takšnim ogrevanjem privarčujete še več, saj so sodobni modeli takšnih grelcev energetsko zelo učinkoviti. Za dodaten plus pa poskrbi njihovo oblikovanje, ki je lahko zelo sodobno.

Med modeli električnih grelnikov so namreč na voljo tudi dizajnerski radiatorji. Če iščete takšne modele, preverite tiste, ki jih izdeluje Glamox. Njihovi modeli so namreč prejeli več nagrad za prvovrstno oblikovanje, prav tako pa so na voljo v številnih različicah, velikostih in celo raznolikih barvah. Tako lahko prav za vsak prostor najdete ustreznega, ki se bo lepo skladal z vso preostalo opremo ter hkrati poskrbel za čim bolj kakovostno ogrevanje. Naj vam za konec še enkrat naštejemo njihove glavne prednosti:

  • dobra izbira tako za dodatni kot za primarni vir gretja,
  • učinkovito ogrevanje vseh prostorov,
  • visoka energetska učinkovitost,
  • nizki stroški ogrevanja,
  • delujejo neodvisno od kakršnega koli sistema ogrevanja in ne potrebujejo nobenih posebnih napeljav,
  • enostavna montaža in priklop,
  • odličen dizajn,
  • velika izbira različnih modelov.