0

Zdravljenje z udarnimi globinskimi valovi

Posted by admin on January 24, 2017 in Zdravje in prehrana |

V zadnjem času se vedno več ljudi poslužuje zdravljenja, ki ni vsakdanje. Ljudje vse manj zaupajo tradicionalni medicini in se poslužujejo drugih metod, ki jih kar ne manjka.

Udarni valovi so npr. način zdravljenja oziroma terapija, ki se izvaja s strani izkušenega zdravnika specialista v ambulanti. Pred terapijo z valovi je potrebno narediti temeljiti pregled bolnika in njegove dokumentacije v zvezi z diagnozo.

Globinski valovi oziroma zdravljenje z globinskimi udarnimi valovi je posledica in seveda tudi rezultat najnovejšega razvoja na področju protibolečinske terapije. Tovrstno zdravljenje je primerno predvsem za tiste bolnike, ki svoje težave niso rešili s standardnimi fizioterapevtskimi metodami ali pa se preprosto ne želijo zdraviti kirurško ali s pomočjo protivnetnih infiltracij.

Globinski valovi oziroma zdravljenje z udarnimi globinskimi valovi se priporoča predvsem takrat, kadar imamo bolečine v vratu; bolečine v rami; bolečine v križu,; bolečine v kolku; bolečine v kolenu; bolečine v Ahilovi tetivi; bolečine v stopalu …

Prednosti zdravljenja z udarnimi valovi so številne, npr. hitri učinek; nekirurška metoda; hitra vrnitev k popolni aktivnosti; kratek čas zdravljenja – 5 do 10 minut na terapijo; velika uspešnost zdravljenja …

Seveda pa se terapija ne sme izvajati prav na vseh pacientih. Kdaj torej terapije ne smemo izvajati?

Terapije ne smemo izvajati na bolnikih, ki jemljejo zdravila proti strjevanju krvi, pri trombozi, izraziti osteoporozi, malignih obolenjih na področju terapevtskega cilja, pri nosečnicah, pri otrocih in 6 tednov po kortizonski terapiji – blokadi.

Na spletni strani si lahko pogledate cenik tega zdravljenja. Pod razdelkom cenik boste lahko videli, da se pri zdravljenju z udarnimi valovi zaračuna fiziatrični prvi pregled in prva terapija z udarnim valom, ki stane 75 evrov, zdravljenje z udarnimi globinskimi valovi, ki stane 50 evrov, ter posvet, ki stane 40 evrov.

Za vse ostale informacije v povezavi s tem zdravljenjem se lahko obrnete direktno na podjetje ali pa pobrskate po njihovi spletni strani, na kateri je način zdravljenja predstavljen zelo natančno. Prebrali si boste lahko, zakaj se odločiti za udarne valove, katere so še prednosti zdravljenja udarnih valov, izjave posameznih pacientov, ki so za nas lahko odločujočega pomena ..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.