0

Začutite svobodo v tistih dneh!

Posted by admin on June 14, 2016 in Zdravje in prehrana |

Dekleta, saj vse vemo kako je, ko nas enkrat mesečno doleti teh nekaj neprijetni dni, ko se počutimo razdražene in utrujene ter brezvoljne, povrh vsega, pa se moramo še odpovedati nošenju naših najljubših belih hlač. Menstruacija je zagotovo ena izmed najbolj motečih stvari v življenju vsake ženske. Prav zato so se v slovenskem podjetju BUJAKA TRŽENJE d.o.o. odločili zasnovati menstrualno skodelico, ki bo poskrbela za bolj udobne in brezskrbne dni.

Veliko ženski ima težave pri izbiri vložkov in tamponov. Na trgu je namreč veliko ponudnikov, ki ponuja različne materiale, različne oblike, ki služijo v različne namene uporabnosti vložkov in tamponov. Na trgu pa že dlje časa obstajajo tudi menstrualne skodelice, ki so največkrat iz zelo trdih materialov in zato zelo neprijetne za nošnjo.
Prav zato so se v slovenskem podjetju še posebej potrudili, da jo izboljšajo in naredijo pecelj bolj mehek, luknjice malce večje, uporabijo mehkejše materiale in povečajo njeno zmogljivosti. Narejena je izključno iz medicinskega silikona, ki ne draži in ne suši nožne sluznice ter tako ne povzroča alergij in glivičnih obolenj, ki lahko v nekaterih primerih pripeljejo tudi do neplodnosti. Brez skrbi ste lahko tudi tiste, ki imate močnejšo menstruacijo, saj so pri Lalicup skodelici poskrbeli tudi za to.

Z uporabo bomo tudi veliko bolj ekološke, saj jo lahko brezskrbno uporabljamo tudi več let, medtem ko moramo vložke in tampone večkrat na dan zamenjati in s tem naše okolje kar precej obremenjujemo. Ob tem pa vam bo tudi vaša denarnica veliko bolj hvaležna.

Poskrbljeno je tudi za vse tiste, ki rade potujete, ali pa se rade ukvarjate s športom in ste bile do sedaj vedno v skrbeh in vam je bilo neprijetno ter neudobno.

Dekleta kliknite na http://lalicup.si/ in začutite svobodo. Bodite brezskrbne, aktivne, zdrave in odgovorne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.