0

Udobni direktorski stoli

Posted by admin on April 27, 2017 in Pohištvo |

Vsakodnevno sedenje nikakor ni zdravo, to vemo čisto vsi, kljub temu pa se mu velikokrat ne morejo izogniti niti direktorji in drugi uslužbenci na visokih položajih, zato je še toliko bolj pomembno, da poskrbijo za kvaliteto in udobje stola, na katerem bodo vsak dan presedeli veliko število ur. Zanj se splača odšteti tudi malo več denarja, saj je to velikokrat poleg mize in računalnika glavno delovno orodje, brez katerega v pisarni enostavno ne gre, poleg tega pa pomembno vpliva tudi na zdravje in splošno počutje, zato potrebujemo odlično pisarniško pohištvo. Direktorski stoli so posebej ergonomsko oblikovani tako, da niso le udobni, temveč predvsem podpirajo telo na mestih, kjer je treba, da ne pride do bolečin v hrbtu, križu ali vratu ter da je sedenje kar se da prijetno tudi po več urah dela oziroma sestankovanja.

 

Tradicionalno je veljalo, da morajo biti direktorski stoli narejeni samo iz pravega usnja, danes pa obstaja veliko novodobnih materialov, ki so prav tako kvalitetni, robustni in dihajo, zato se na njih ne boste preveč potili niti v največji vročini, kar za raznorazne slabe sintetične materiale nikakor ne velja, zato se kljub njihovi ugodni ceni ni pametno odločiti zanje. Še vedno pa usnje ostaja ena od možnosti izbire, saj je klasičen in trpežen material, hkrati pa predstavlja tudi znamenje prestiža, kar med sestanki s poslovnimi partnerji in strankami ni zanemarljivo. Če bi radi naredi vtis, se vsekakor odločite za masiven stol iz lesa in usnja, z ročaji za roke in naslonilom za glavo.

 

Poleg samega videza pa je pri stolu zelo pomembno tudi udobje. Ne glede na to iz kakšnega materiala so narejeni direktorski stoli, je zelo pomembno, da so čim bolj nastavljivi tako po višini kot naklonu ter vsem ostalim. Biti morajo čim bolj prilagodljivi za različne načine sedenje, saj je najbolj zdravo, če ne sedimo ves čas v enako togem položaju. Večina stolov je opremljenih tudi s kolesci za večjo mobilnost po pisarni, poleg tega pa se dobijo v različno luksuznih izvedbah z različnimi dodatki, ki bodo vaše sedenje naredili še bolj prijetno, udobno in zdravo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.