0

Tekalna steza ProForm Power 995i

Posted by admin on July 27, 2016 in šport in prosti čas |

Naveličali ste se stare tekalne steze in si želite nekaj novega, nekaj še boljšega. Kaj storiti? Ste že preizkusili tekalno stezo ProForm Power 995i?
Vse funkcije, ki jih premore tekalna steza ProForm Power 995i so izdelane na način, da uporabniku zagotavljajo udobje ter varnost med samo vadbo in seveda številne programe vadb med katerimi lahko izbirate.
Motor
Omenjen model tekalne steze ima močan motor (3.0 CHP), kateri je dovolj zmogljiv, da lahko nepretrgoma izvajate vadbe več ur. Poleg zmogljivosti pa je motor tudi izdelan na način, da ne povzroča hrupa in tako ni moteč za okolico.
Hitrost in naklon
Maksimalno hitrost, ki jo lahko nastavimo na tovrstni tekalni stezi je 12 mph, katera zadošča za dosego zastavljenih ciljev. Še bolj efektivno vadbo pa vam omogoča naklon, katerega lahko poljubno nastavljate od 0-15% naklona. Vadba z naklonom pomeni tudi hitrejšo izgubo kalorij.
Ostale funkcije
Ena izmed funkcij, ki vsekakor naredi model še bolj zanimiv je sistem ProShox, kateri je glavni »krivec« za udobno stezo s posebnimi oblogami za še bolj udobno in produktivno vadbo. Hkrati pa vašim sklepom nudi maksimalno zaščito. Marsikdo nima doma na voljo veliko prostora za shranjevanje tekalne steze, za kar je tudi v tem primeru poskrbljeno – stezo lahko enostavno prepognete na pol in tako pridobite na dodatnem prostoru. Za nastavitev programov imate na voljo tipke za hitro izbiro, kar naredi vse skupaj bolj enostavno. Navdušeni boste tudi nad LED zaslonom, ki bo vašo vadbo še dodatno popestril in iz nje pregnal dolgčas.
To so samo nekatere izmed funkcij, ki pri tekalni stezi ProForm Power 995i izstopajo. Obstajajo še številne ostale prednosti, ki vas zlahka prepričajo v nakup. Še to – saj smo omenili, da imate v sistemu že 30 vgrajenih programov vadb, kajne? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.