0

Poceni gostovanje spletne strani

Posted by admin on July 30, 2015 in Računalništvo |

Vsak od nas želi prihraniti nekaj denarja, če je to le možno. Zakaj bi torej za spletno gostovanje plačevali visoke zneske, če lahko enako kvalitetno storitev na spletu najdete po veliko nižji ceni? Poceni gostovanje spletnih strani je tisto, kar potrebuje tako vsak začetnik v svetu interneta kot tudi prekajeni mojster, ki ima v lasti veliko količino spletnih strani, blogov, trgovin, forumov in vsega ostalega, spletno gostovanje pa ureja tudi za svoje stranke oziroma naročnike, ki si tako kot on želijo čim boljše storitve po čim nižji ceni. Kdo pa je trenutno najugodnejši ponudnik gostovanja v Sloveniji?

Gostovanje spletnih strani se navadno zakupi za obdobje enega leta, za kar boste odšteli resnično nizek znesek, na katerega lahko včasih dobite še popust oziroma izkoristite posebno akcijsko ponudbo, ki bo ceno vašega gostovanja še dodatno znižala. Smešno nizka cena pa kljub temu pomeni kvalitetno storitev, če se odločite za ponudnika spletnih gostovanj, ki mu lahko zaupate. To pomeni, da gre za resno podjetje, ki ima na svoji spletni strani objavljene tudi svoje podatke in pogoje poslovanja, predvsem pa vam nudi tudi dobro podporo in pomoč po telefonu, elektronski pošti ali preko spletnega klepeta.

Dobro spletno gostovanje je tisto, s katerim se morate ukvarjati le enkrat na leto: takrat, ko ga zakupite ali ko ga morate po enem letu uporabe ponovno podaljšati, sicer pa z njim ne smete imeti nobenih težav, saj morajo vaše spletne strani, ki jih gostujete pri določenem ponudniku, delovati brezhibno, se hitro nalagati in podobno. Za najbolj enostavne spletne strani, ki zasedejo le do enega gigabajta prostora, lahko dobite zares poceni gostovanje po tako nizki ceni, da boste zanj mesečno odšteli le kakšen evro, kar se sliši skoraj neverjetno, a vsekakor drži.

Preden se odločite za izbiro paketa, premislite, kaj točno potrebujete in če vam bo velikost vašega gostovanja zadostovala vsaj za nekaj časa, poleg tega pa tudi, koliko poštnih predalov paket vsebuje in podobno. Tako boste izbrali paket, ki bo najboljši za vas!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.