0

Permanentni gelish laki

Posted by marko on January 15, 2019 in Lepota in moda |

Gre tudi vam na živce, da morate nenehno paziti na to, da se vam lak na nohtih ne bi opraskal, saj boste v trenutku zaradi tega videti neurejene? Se vam zdi, da vam urejanje nohtov jemlje preveč časa? Bi bile rade videti urejene vedno in povsod? Potem so za vas primerni permanentni gelish laki z dolgo obstojnostjo, pri katerih ni skrbi, da bi se začeli krušiti. Zdržijo namreč več kot 3 tedne, kar vam prihrani veliko časa za urejanje nohtov, slednji pa bodo videti urejeni, kot bi pravkar prišle iz kozmetičnega salona.

Obstojnost, ki traja

Gelish laki so narejeni tako, da so zelo obstojni. Zaradi tega so v zadnjem času postali zelo priljubljeni in jih uporablja vedno več žensk. Zahteve današnjega časa nas namreč po eni strani silijo v to, da smo nenehno urejene, po drugi strani pa nam na vsakem koraku zmanjkuje časa. Zaradi tega je treba iskati hitre in učinkovite rešitve, ki trajajo. To velja tudi za nego in urejanje nohtov.

Postopek lakiranja

Trajni oziroma permanentni gelish laki za nohte se nanesejo na čiste in urejene nohte. Najprej se nanese ustrezen in kakovosten podlak in se ga utrdi z lučko. Ko je podlak dobro utrjen, se nanese izbrani odtenek laka, najbolje v dveh plasteh, pri čemer se vsako plast posebej utrdi z lučko. S tem poskrbimo za čim večjo odpornost. Na koncu nanesemo še nadlak in ga prav tako utrdimo oziroma posušimo z lučko.

Odstranjevanje permanentnega laka

Odstranjevanje je podobno kot pri drugih vrstah lakov, le da je treba izbrati temu primeren odstranjevalec ter ga pustimo delovati kar nekaj minut, nato pa vse plasti laka s posebno palčko ostranimo iz nohta. Najbolje je, da ob tem poskrbimo še za nego nohtov in v ta namen uporabimo kakšen negovalni lak ali olje, s katerim jih nahranimo s hranilnimi snovmi ter jih ustrezno zaščitimo. Nohte uredimo, po potrebi popilimo in si uredimo še obnohtno kožico. Nato pa so že nared za novo manikiro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.