0

Palica za selfije

Posted by admin on November 30, 2016 in tehnologija |

Ste morda tudi vi že opazili, da predvsem tuji turisti za fotografiranje s telefonom uporabljajo prav posebno palico, na katero pritrdijo telefon, medtem ko se fotografirajo oziroma delajo selfije? Takšna posebna palica, ki je pravzaprav podaljšek roke, s katero bi držali telefon, s katerim bi se fotografirali, se imenuje selfie stick palica in je nekaj, kar uporablja vedno več ljudi tudi pri nas.

 

Pravzaprav postaja pravi hit med mladimi, nad njo pa se po začetnem neodobravanju vedno bolj navdušujejo tudi vsi ostali, ki so bili na začetku skeptični: gre pač za zelo praktičen in zanimiv pripomoček, ki morda takrat, ko ga vidimo prvič, res izgleda malo nenavadno, a bo sčasoma postalo nekaj običajnega tako kot selfiji sami.

 

Selfiji oziroma avtoportreti s telefonom so nekaj, kar je s pojavom pametnih telefonom in prehodov teh med večinski del uporabnikov, postalo vsakdanja zabava, trend, hit, navada. Selfiji se pojavljajo vsepovsod, predvsem pa na družbenih omrežjih, kot sta na primer Facebook in Instagram. Prav tako pa si selfije pošiljamo tudi med seboj po mms-ih.

 

V kolikor tudi vi radi fotografirate sebe na tak način, potem je čas, da svoje fotografije še izboljšate, kar vam omogoča tako imenovana selfie stick palica oziroma palica za selfije. Tisti, ki so jo preizkusili, poročajo, da se jim je najprej zdela njena uporaba predvsem zabavna, kmalu pa so ugotovili, da omogoča več kot to, saj je zelo praktična ter omogoča nove in izboljšane načine fotografiranja selfijev.

 

Tako se vam ne bo nikoli več zgodilo, da se bi na vašem selfiju videla roka ali da bi bili fotografirani pod čudnim kotom, tudi takrat, ko se fotografira več ljudi. Saj verjetno veste, kako je, ko se želite fotografirati, pa nobena roka ni dovolj dolga, da bi se lepo ujeli v objektiv fotoaparata ali telefona – vse te težave na enostaven način zagotovo reši palica za selfije.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.