0

Ogrevane rokavice morda niti niso tako nepotreben dodatek

Posted by admin on November 10, 2017 in šport in prosti čas |

 

Pozimi je še posebej pomembno, da smo dovolj toplo napravljeni, še posebej če smo izpostavljeni izjemnemu mrazu. Pri tem moramo imeti zaščitene tudi dele telesa, ki so temu še posebej izpostavljeni. Med njimi imamo v mislih tudi roke. Te ponavadi pogrejemo s pomočjo rokavic, ki so narejene iz najrazličnejših materialov. Novost na trgu pa so tako imenovane ogrevane rokavice.

Za rokavice z gretjem je značilno, da so izredno kakovostne izdelave in da so izjemno udobne. V njih je vgrajen inovativni sistem električnega ogrevanja. Ta nikakor ne vpliva na zmanjšanje udobja, poleg tega pa ne prinaša niti dodatne teže, ki bi jo zaradi tega lahko pričakovali.

Jakost gretja rokavic nastavimo s stikalom na roki

Če bi o takih rokavicah pisali pred leti, bi marsikdo  pomislil, da se šalimo. Ker pa je danes tehnologija tako zelo razvita, niti ne pomislimo, da bi lahko šlo za šalo. Rokavice te vrste imajo torej vgrajen sistem ogrevanja. Jakost gretja pa lahko seveda nastavimo sami, in sicer tako da premikamo stikalo, ki je na rokavici. LED lučka, ki je ob tem prisotna, ponavadi sveti glede na stopnjo ogrevanja. Poskrbeti pa moramo, da so baterije vedno polne. To lahko poskrbimo s priloženim USB polnilcem. Je pa na trgu precej različnih rokavic tega tipa, zato ima lahko vsaka svoj način nastavljanja temperature in uravnavanja jakosti gretja.

Še nekatere lastnosti ogrevanih rokavic

Ogrevane rokavice so torej res nekaj posebnega. Zanje se odloča vedno več ljudi, predvsem zaradi izjemnih lastnosti. Tovrstne rokavice imajo tudi posebno ojačitev na kritični točki med palcem in kazalcem. Izbor izolacije je še posebej premišljen, ohranja toploto, večplastna podloga pa nam zagotavlja edinstveno udobje. Notranji kroj je prilagojen na obliko dlani, zunanja plast je na dlani ojačana, in sicer z usnjem, ki rokavicam omogoča trajnejšo rabo. Na konicah prstov pa je še posebna oziroma dodatna zaščita.

Ogrevane rokavice so torej res nekaj posebnega na trgu. Primerne so tudi za darilo, saj jih bo vsekakor vesel prav vsak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.