0

Obstojen in dolgotrajen tisk je digitalni tisk.

Posted by admin on December 15, 2018 in Posel |

Kako pogosto se vam je zgodilo, da se je vaša brošura po tisku razmazala? Morda še bolj pomembno vprašanje, kako pogosto se vam zgodi, da vaši izpisi zbledijo? Kakšna je obstojnost vaših kopij? Vse te težave odpravi digitalni tisk.

Ste podjetje, ki se ukvarja s ponudbo storitev. Zavedate se, da je ključni pristop do strank osebni pristop. A kaj ko je trg prevelik in prehiter, da bi si za vsako stranko vzeli nekaj ure dnevno in jih obiskali. Zato izdelamo ponudbe. Ampak težava je, če te ponudbe pošljemo po elektronski pošti. Seveda je to cenejša in hitrejša možnost, a je uspešnost takšnih sporočilo skoraj nična. Samo zamislite si, koliko reklamnih sporočil vi prejmete dnevno. Če bi želeli preučiti vsa sporočila, bi vam to vzelo ogromno dragocenega časa, ki ga potem ne boste mogli nameniti svojemu deli. Kaj šale, da bi odgovarjali na ta vprašanja. Zato morate določene ponudbe pošiljati po pošti.

Seveda pa je ta možnost dražja, a veliko bolj učinkovita. Je pa zato uspešnost posla toliko višja. Boste pa za tovrstni korak trženja potrebovali dobre, všečne in pregledne ponudbe. Takšne, ki bodo izgledali sveže in nove še dolgo po tiskanju. Rešitev? Digitalni tisk. Le ta omogoča, da je vsebina natisnjena bolj kakovostno, kar pa pomeni, da so barve izrazitejše, predvsem pa bolj obstojne. Hkrati je digitalni tisk uporaben pri tiskanju na večje površine in večje številko naklad.

Do neke mere bi morda lahko tiskali z osebnim računalnikom, a to seveda ne bo rešitev na dolgi rok. Tiskalniki v službi niso namenjeni takšnim obremenitvam, predvsem pa bi nam to vzelo ogromno časa. Zato se za tisk ponudb, brošur in ostalega gradiva, ki ga je potrebno oddati drugim v roke, odločite za tiskarno. Tiskarna, ki uporablja digitalni tisk, pa je le še pika ni i za vašo ponudbo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.