0

Modna poletna obutev 2016

Posted by admin on March 18, 2016 in Lepota in moda |

Poletje se približuje z njim pa tudi lahkotnejša oblačila in obutev. Mi že komaj čakamo tople sončne žarke in rahel vetrič, ki nas bo božal tudi letos. Še bolj navdušeno pa listamo po modnih revijah in pišemo sezname, kaj vse bo potrebno nakupiti pred začetkom sezone. Danes smo se lotili poletne obutve za leto 2016, vas že zanima kakšni sandali bodo modni letos? Vse to in še več vam razkrijemo v nadaljevanju, zato le berite naprej.
Kako smo se torej letos lotile priprave naše garderobe na toplejše dni? Najprej smo pripravile svoje telo. Pripravile smo si vročo kopel iz morske soli, da smo vzbudile pravo poletno vzdušje. Na lase smo si nanesle masko iz kokosovega olja in se pretvarjale, da smo na Bahamih. Medtem, ko se je banja polnila z vročo vodo, smo si zmešale mediteranski piling za telo, vanj smo zmešale med, olivno olje, sol za piling in sok pol limone. Ko smo se potopile v vročo vodo, smo si na obraz nanesle še masko iz jogurta in medu, po tem, ko se je koža v vodi popolnoma zmehčala, pa smo si naredile nujno potreben piling, s katerim smo odstranile trdo in poroženelo, sivo kožo, ki se je nabrala čez zimo na našem telesu, pod plastmi težkih oblačil. Ker je bila koža lepo zmehčana in naoljena od olivnega olja iz pilinga, smo kar brez kreme za britje, z britvico uspešno odstranile nezaželjene dlačice in s strgalom za pete, odstranile kožo s stopal in pripravile tudi ta, najbolj odročen del telesa na pomladno garderobo. Na koncu krema za telo ni bila potrebna, saj je bila koža navlažena še od olja iz pilinga, prav tako lasje po uporabi šampona niso potrebovali balzama, saj je bilo predhodno na njih kokosovo olje.
V kopalnem plašču smo se tako odpravile do garderobne omare. Na posteljo smo zložile prav vse kose in jih ponovno pomerile, kar nam je bilo še vedno všeč smo obesile nazaj, kar je potrebno poprave smo dale na poseben kup, kar nam ni več všeč ali pa je uničeno, pa smo dale v vrečo, ki bo romala ali na Rdeči križ ali pa (raztrgani kosi) v smeti. Hkrati smo pisale seznam oblačil, ki jih potrebujemo.
Zdaj pa k čevljem, teh ni nikoli preveč kajne? Res je, novih čevljev ne potrebujemo, toda vsekakor se bomo odločile za nakup vsaj enega modnega para letošnjega poletja. Letos so zopet moderne gladiatorke, toda te imamo že od lanskega leta. Prav tako imamo cel kup japank in balerink, teh tudi ne potrebujmo. So pa letos modni sandali za navtičnim pridihom, torej nekaj v barvni kombinaciji temno modre, rdeče in bele, ter s simboli kot je sidro. Teh vsekakor nimamo in brez njih v poletje 2016 ne gremo. To so torej sandali, ki so se znašli na vrhu lestvice nakupov za letošnje poletje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.