0

Koloidno srebro

Posted by admin on January 12, 2017 in Zdravje in prehrana |

Ko slišite besedno zvezo koloidno srebro oziroma ste jo slišali prvič, ste verjento pomislili, da gre za kakšno posebno vrsto srebra? Nič hudega. Če pa bomo poklicali v spletno trgovino www.bioforma.si pa bomo dobili odličen odgovor na to, ka to sploh je, čemu služi, za koga, zakaj, kdaj in odgovore na vsa druga vprašanja.

V času gripe, prehladov, nahodov in drugih zdravstevenih težav, pri zaprtju nosa sploh pomislimo, kako je pomembno naše zdravje in ga morebiti premalo cenimo, ko smo popolnoma zdravi. Komaj čakamo, da se vrnemo v prvotno stanje in smo zanj pripravljeni tudi marsikaj storiti in spiti. Četudi nam mogoče okus ne ustreza in bi najraje kar vse skupaj opustili. Pa tega seveda ne storimo, ker nam je zdravje številka 1, saj vemo, kako se za nas vse ustavi, ko smo bolni.

Ste nekdo, ki ima nenehne težave s sinusi, vnetji, z alergijami? Mogoče trpi vaš oslabljen imunski sistem. Vašo kožo prekrivajo mozolji, akne in ekcemi?  Vas boli grlo, imate težave z želodcem, s prebavo? Karkoli? Vglavnem, četudi je mogoče boleče samo grlo, je že to neprijetno in se želimo tega nadležnega občutka čimprej rešiti. Kaj pa pravite na naravno alternativo? Nekaj, kar vam dejansko ne more škodovati in vas zelo hitro pozdravi? Sliši se sanjsko, kajne? Prav to omogoča koloidno srebro, katerega uporaba se je začela pred nekaj leti, saj so se z uporabo pokazali naravnost odlični učinki. Dejansko gre za naravni antibiotki. Vemo, kako se ponavadi vsi izogibamo standardnih antibiotikov, zato sedaj lahko posežemo po naravnem, ki nam ne pusti nobenih nezaželenih posledic. Koloidno srebro ima antibakterijski učinek, pomaga izboljšati in okrepiti imunski sistem, itd. Uporabljamo ga lahko tudi pri naših majhnih kosmatincih in tako lajšamo tudi njihove težave. Uporaba je odvisna predvsem od tega, zakaj ga koristimo in v kakšne namene, kakšen učinek želimo doseči. Ker gre za popolnoma varno obliko zdravljenja nam ni potrebno skrbeti in ga lahko uporabljamo že preventivno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.