0

Gotu kola in Dong quai

Posted by admin on January 14, 2020 in Zdravje in prehrana |

Zdravje je naše največje bogastvo. Zagotovo ste ta stavek že večkrat slišali ali ga prebrali. Temu je dejansko tako, vendar se žal to zavedamo šele, ko imamo z zdravjem težave. Kako torej pridobiti vse potrebne vitamine in minerale, da ohranimo zdravo telo? Seveda z raznimi prehranskimi dopolnili. Zakaj? Ker je naša hrana enostavno preveč prazna in dobesedno vitaminsko podhranjena. Poznate Gotu kola in Dong Quai? Ne? Potem je pravi čas, da to spoznate.

Dong quai – naravni serum za ženske

Marsikatera ženska ima velike težave s hormonskim neravnovesjem ter z rodili. Če smo povsem iskreni, je tega vsakič več. Zaradi tega je dobro, da poznate angeliko v prahu oziroma tako imenovano Dong quai. Gre namreč za naravni antioksidant, ki krepi telo in odpornost ter poživi telo. Po redni uporabi bodo vaši hormoni veliko bolj uravnovešeni in vaša rodila veliko bolj zdrava. Močan antioksidant, ki ga Dong quai vsebuje bo vaše celice zaščitil pred poškodbami. Živilo izvira iz Kitajske, kjer ga enostavno obožujejo. Vse bolj pa navdušuje tudi vse ženske po vsem svetu. Zaradi tega priskrbite svoje superživilo Dong quai in poskrbite za zdrava rodila.

Vedno pa glejte, da s temi stvarmi ravnate tako, kot narekuje proizvajalec. Pretirana uporaba nikoli ni dobra.

Kaj je Gotu kola?

Gotu kola je povsem naravna rešitev za vse tiste ljudi, ki imajo težave s krčnimi žilami. Če ste mislili, da za to ne obstaja naravna rešitev, ste se zmotili. Gotu kola namreč pomaga ohrana zdravje našega ožilja in zdrav venski tok. Hkrati Gotu kola prah povečuje energijo ter lajša simptome anksioznosti. Gotu kola prihaja iz Šrilanke, kjer to naravno prehransko dopolnilo enostavno obožujejo. Pomembno je, da Gotu kolo jemljete redno ter po navodilih, saj boste le tako dosegli maksimalno učinkovitost, ki jo ponuja. To superživilo vas bo zagotovo povsem navdušilo in vaše krčne žile bodo sčasoma postale povsem preteklost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.