0

Električni avto za otroka

Posted by admin on November 30, 2016 in Avtomoto, Otroci in šolstvo |

Imate vrt, veliko dvorišče? Ste doma s kmetov in vas deček ponavlja v vsem kar delate? Ste vsakodnevno podvrženi vprašanjem kdaj bom jaz lahko vozil traktor ali avto? Če je temu tako potem imamo rešitev za vas. Namesto, da otroku ustrežete s to res nevarno idejo mu privoščite pomanjšano verzijo vašega traktorja ali avtomobila. Da, prav ste razumeli. Pri nas lahko izbirate v veliki ponudbi vozil za najmlajše pri katerih je velika večina narejena po licencah in so kot taka pomanjšana verzija pravih vozil.

Pri izdelavi teh avtomobilčkov je najbolj prepoznavna blagovna znamka Peg Perego s licenčnimi izdelki John Deere. Tako kot je originalna znamka delovnih strojev JD prepoznavna kot izredno kvalitetna in v tem segmentu iznad konkurence so tudi vozila na akumulator Peg Perego znana kot top oziroma Premium razred.

Kupci, ki že posedujejo avto na akumulator Peg Perego imajo zelo zelo redko kakšno negativno izkušnjo, pozitivnih pa bistveno več. Kljub agresivni vožnji in redni uporabi potrebujejo kakšen rezervni del, kot so nadomestna kolesa šele po približno 4-5 letih. Izjemoma, a redko, če je površina neizprosna do koles, tudi prej. Tudi akumulatorji ob pravilni uporabi zdržijo mnogo let.

Najbolj iskan in prodajan je traktor s prikolico JD Ground Force, ki z odlično vstopno ceno ponuja mnogo. Otrok dobi traktor s prikolico v kateri lahko pelje do 10 kg tovora, kar je več kot dovolj za potrebščine, ki jih otrok vzame s sabo na polje. Traktor im dve prestavi naprej in eno nazaj in potegne do 7,3 km/h, kar je ravno dovolj, da je vožnja še varna in istočasno zanimiva za otroka. Otrok lahko tehta že 40 kg in še se lahko pelje z njim. Skupna zmogljivost traktorja na akumulator je tako celih 50 kg in zmore voziti v klance do 10 stopinj naklona.

Za popolno zabavo in užitek ob delu, ko traktor stoji, pa poskrbi vgrajen FM sprejemnik. Traktor s prikolico z močnim 12V napajanjem je lahko vaš že za nekaj nad 300 €, kar je več kot odlična cena za tako kvaliteten izdelek.

A ni vam potrebno izbrati ravno traktorja, pri nas na Bimbo.si imamo vse. Poleg vozil Peg Perego imamo na voljo tudi druga vozila italijanskih blagovnih znamk, ki se z izdelavo ukvarjajo že desetletja in že samo njihovo ime pomeni garancijo na kvaliteto. Lahko se pohvalimo, da glede na precejšno število prodanih izdelkov na ta vozila praktično nimamo reklamacij.

Tako vam lahko med drugimi ponudimo športni avto Ferrari, športnega terenca Jeep Wrangler, BMW i8 ali pa avto Maša in medved.

Ne glede na starost in velikost otroka ter tipa okolice, kjer se bo avto na akumulator vozil imamo zagotovo tudi avto, traktor, štirikolesnik ali motor na akumulator za vas. Ne verjamete? Obiščite nas!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.