0

Darila za moške – za vse starosti in vse tipe

Posted by admin on June 6, 2016 in Uncategorized |

Darila za moške predstavljajo velik izziv – celo tistim ženskam, ki se sicer pri nakupovanju izjemno znajdejo. Kupiti nekaj za partnerja običajno niti ni težko, a ko je treba kupiti darilo za očeta, tasta, moževega brata in podobno, se lahko hitro zaplete.
Kakšna darila za moške bi izbrali moški?
Povprašali smo različne moške, in idej za darila je bilo kar nekaj. Razvrstili smo jih v skupine in poleg njih zapisali tudi kakšno pomembno opombo.
1. Izdelki za osebno nego. Dobrodošli so le od partnerke, ki ji lahko povedo, kakšen brivnik, kakšen parfum in podobno bi si želeli.
2. Oblačila in modni dodatki. Dobrodošli, če gre za nekaj nevtralnega, na primer za kravato (če jo nosijo), nogavice, rokavice. Spodnjice ne spadajo ravno med tista darila za moške, ki jih lahko podari kdo drug kot partnerka.
3. Steklenice s pijačo. Večina je rekla, da se razveselijo viskija, tudi piva, vino je med moškimi očitno manj priljubljeno.
4. Tehno igračke. Vsi imajo radi tehnologijo in vedno pride prav kak majhen zvočnik, usb ključek in podobno.
5. Športni pripomočki za tiste, ki jim je šport blizu. Če se s športom ne ukvarjajo, jih raje ne kupujte – to je videti kot posmehovanje.
6. Dobra darila za moške so darila za gurmanske užitke. Moški vse raje brkljajo po kuhinji in v njej ustvarjajo in drobnih, dizajnerskih pripomočkov ni nikoli preveč.
7. Hrana! Zakaj pa ne? Drobna darila za moške so lahko »barbacue« omaka, posebna mešanica začimb, eksotična živila za pripravo priljubljenih jedi …
8. Užitek in sproščanje. Darila za moške, ki so dobro sprejeta, so enaka kot darila za ženske: masaže, savne in podobno.
Kakšna darila za moške so slaba izbira?
Kot so povedali sami, je za povprečnega moškega zelo slabo darilo knjiga, kajti zelo malo je odraslih moških, ki berejo. Prav tako so slaba darila za moške karte za kino, ker bodo morali s partnerko tam nazadnje gledati kak ženski film, ali pa karte za prireditve in  koncerte, kjer bo bolj kot ne poskrbljeno za ženski del občinstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.