0

7 glavnih lastnosti koloidnega srebra

Posted by admin on April 20, 2016 in Zdravje in prehrana |

Ali ste vedeli, da je srebro močan antibiotik, ki se uporablja že tisočletje? Po trditvah številnih sodobnih zdravilcev ima koloidno srebro skorajda čudežne lastnosti in naj bi delovalo proti stotinam različnih zdravstvenih tegob, celo v boju proti astmi in Aidsu ter celi vrsti različnih tipov raka.

Poleg že omenjenega, pomaga v boju proti bakterijam in glivam, učinkovit je tudi v boju proti aknam in herpesu, blaži draženje in rdečico, pomaga pri prehladih, gripi in bolečem grlu, pomaga pri pikih žuželk, opeklinah, izpuščajih, bradavicah, urezninah, je učinkovit za utrjevanje dlesni in preprečevanje zobne gnilobe in deluje kot razkužilo. Danes vam bomo razkrili 7 glavnih lastnosti koloidnega srebra

Je odlična rešitev za dnevno nego kože in odpravljanje dermatoloških tegob. Gre za zelo varen, in nestrupen izdelek, brez barve in vonja. Deluje kot antibiotik in protivirusno zdravilo, ki uničuje glive in plesni ter parazite. Pomaga pri razvoji celic, pospešuje regeneracijo, krepi imunost. Na koži zmanjšuje nastanek mastne kože, saj čisti in regulira proizvodnjo loja in tako pomaga ohranjati normalno stanje kože in zavira nastanek mozoljev, ogrc in aken.

Lahko se pa odločimo tudi za prečiščevali tretma. Tretma traja 21 dni. Pri tem se priporoča uživanje mesa, rib, jajc in redno rekreiranje. Koloidno raztopino je priporočljivo preden jo pogoltnemo najprej približno 3 minute zadržati v ustih in jo malo pogrgrati, saj pride pod jezikom lažje v krvni obtok in to mimo prebavnega trakta.
V primeru zunanje uporabe pa imate prosto pot. Lahko se poslužimo uporabe oblog, to je gaza namočena v koloidno srebro. Ta se priporoča v primerih notranjih vnetij in obolenj. Če pa gre za površinsko zadevo, se koloidno srebro najprej vtremo, nato pa ga, s pomočjo razpršila, kapalke, gaze ali vate, ponovno nanesemo na predel in ga pustimo stati vsaj 4 minute. Če se tretma izvaja trikrat na dan ima praviloma hitre učinke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.