0

Kristali po horoskopu

Posted by admin on July 12, 2019 in Uncategorized |


Imate kakšen poseben kristal, ki je nenehno z vami in vas spremlja povsod? Ste ga dobili v dar ali pa ste se odločili si ga kupiti sami? Ni pomembno pravzaprav, pomembno je, da se ujema z vašim astrološkim znamenjem. Kristali po horoskopu se torej razlikujejo od znaka do znaka.

To pomeni, da bo strelec imel kristal, ki se bo odlično podal k njegovemu karakteru, ga ščitil in vabil srečo na njegovo stran. Da bo bik imel svoj kristal, lev svoj, devica svojega, tehtnica in rak svojega. In tako vsa astrološka znamenja. Da se je odkril vpliv kristalov in, kateri so povezani s katerim od znakov ter njihov vpliv na določeno astrološko znamenje, je zahtevalo kar nekaj časa in tudi truda. Sedaj so nam pa vsi kristali kristalno jasni in točno vemo, kateri kam sodi.

Če iščemo pravo, posebno darilo za nekoga, ki nam je ljub in ne vemo, kaj mu podariti, bo kristal zagotovo najboljša izbira. Ne samo, da bo ta nenehno z osebo, katero imamo radi, pripomogel bo tudi k njegovi ali njeni sreči. Ker vsak od nas potrebuje še kančen vesolja in ne samo upanje, da bo sreča na naši strani. Pritegniti jo moramo tudi drugače, kakor zgolj z mislimi. In v tem primeru so kristali po horoskopu odlična priložnost. Če je še nismo raziskali, je mogoče čas, da to storimo in vplivamo dobro na svoje življenje še ta trenutek.

Človek je izredno kompleksno bitje in na nas vplivajo razna dogajanja in različni dejavniki. Predvsem vesolje in pojavi vesolja znajo biti odločilni za naše življenje. Dejansko so to stvari na katere nimamo nobenega vpliva, kar pomeni, da smo jim nekako občasno kar prepuščeni. Lahko pa si zagotovimo svoje amulete, kristale, ki nas bodo ščitili, usmerjali, srkali slabo energijo in jo usmerjali drugam, stran od nas. Tako enostavno in hitro, a zelo učinkovito lahko torej vplivamo na dobro počutje in življenje.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.