Različna transportna embalaža na enem mestu

Posted by marko on June 19, 2020 in gradnja in dom |

Transportna embalaža mora dobro zaščititi izdelek, ki ga zapakiramo vanjo, saj je ta v nasprotnem primeru lahko med transportom izpostavljen različnim poškodbam. Hkrati pa je velikokrat pomembno tudi to, da je embalaža lahka in praktična za uporabo. Omogočati mora čim bolj enostavno pakiranje, zaradi česar bo priprava izdelkov na transport potekala veliko hitreje.

Boxes on a Conveyer Belt.

Kartonske škatle so uporabne skoraj za vse vrste izdelkov

Ena od najbolj pogosto uporabljenih embalaž za transportiranje različnih izdelkov so kartonske škatle. Dobavljive so v številnih velikostih oziroma dimenzijah, poleg tega pa izdelkom nudijo zaščito ter so lahke, zaradi česar se jih pogosto uporablja tudi za pošiljanje po pošti. Hkrati pa je to tudi transportna embalaža, ki je cenovno nadvse ugodna, kar je še en razlog več, da se jo splača uporabljati. Po uporabi se lahko škatle marsikdaj ponovno uporabi, sicer pa je karton možno tudi reciklirati.

Za dodatno zaščito izdelkov med transportom

Transportna embalaža mora biti izbrana tako, da se izdelek v njej čim manj premika. Če uporabimo kartonsko škatlo in vanjo damo nek izdelek, je treba poskrbeti, da je škatla ustreznih dimenzij. Prazen prostor okrog izdelka je dobro zapolniti z različnimi polnili oziroma izdelek zaviti v mehurčkasto folijo, ki izdelek zaščiti tako pred poškodbami kot tudi pred vlago. Poleg takšne folije na voljo še veliko drugih različnih vrst folij, s katerimi je mogoče izdelke odlično zaščititi.

Transportna embalaža vseh vrst

Intercommerce vam nudi različne vrste rešitev za embaliranje in pakiranje, prav tako pa vam pri izbiri z veseljem tudi svetujejo glede tega, kako kar se da najbolje pripraviti določene izdelke na transport in jih zaščititi z raznolikim pakirnim materialom, ki je na voljo v njihovi ponudbi. Pri njih boste našli številne stretch oziroma raztegljive folije, ki se uporabljajo za pakiranje in zaščito izdelkov, vrečke, mehurčkaste folije, kartonsko embalažo, različne vreče, palete, papir za zavijanje izdelkov. Prav tako pa vam nudijo tudi ves ostali pakirni material, kot so povezovalni trakovi za pritrjevanje, vogalniki oziroma kotniki za zaščito robov, polnila, ki se uporabljajo pri pakiranju, vezice in podobno.