0

Thyroid

Posted by admin on February 10, 2020 in Uncategorized |


Skoraj vse presnovne procese telesa uravnava ščitnica. Kar pomeni, da v primeru okvare ali poškodbe, se zna zgoditi, da se delovanje in procesi upočasnijo, ne izvajajo ustrezno ali pa celo ustavijo. Tako moramo skrbeti in ščitnico ohranjati zdravo. Seveda so določeni dejavniki na katere žal nimamo vpliva, velikokrat pa lahko sami storimo ogromno. Tako so nam na voljo razna prehranska dopolnila, s pomočjo katerih lahko izboljšamo delovanje in funkcije določenih organov, morda celo pozdravimo razne okvare in poškodbe. Za uravnavanje delovanja ščitnice se priporoča Thyroid.

Veliko ljudi je, ki se spopadajo s težavami s ščitnico. Nekateri se tega niti ne zavedajo. Tako, da je pomembno, da prepoznamo morebitne težave in simptome, ki lahko kažejo, da je delovanje ščitnice neustrezno. Če imate težave s prekomerno težo, ste utrujeni in izčrpani, vam prekomerno izpadajo lasje, težko prenašate stres, vaša razpoloženje niha in je prebava neredna ter niha, lahko pomislimo, da imamo težave s ščitnico. Seveda je pomembno, da to potrdimo s krvno preiskavo in v primeru, da se izkaže slutnja za resnično, začnemo z ustreznim zdravljenjem.

Zakaj je Thyroid lahko pravšnja izbira in kako lahko pomaga pri delovanju ščitnice? Zaradi skrbno izbranih naravnih sestavin, pravega razmerja teh, lahko učinkovito pripomore k boljšemu delovanju ščitnice in posledično boljšemu počutju. Tako pomaga uravnavati prebavo, umirja telo in duha ter vrača energijo, uravnava in podpira funkcije ščitnice, vzdržuje zdravje kože, zmanjša občutek neprestane lakote. Nazadnje pa pomaga pri proizvodnji ščitničnih hormonov.

Med glavnimi sestavinami je ašvaganda, megnezij, kelp, selen in jod, ter druge sestavine z močnimi blagodejnimi učinki. Priporoča se uporaba vsaj 2 meseca. Uporaba je enostavna, saj prehransko dopolnilo mešamo z vodo in ga zaužijemo pol ure pred obrokom, dva krat na dan.

Zanimivo je, da so težave s ščitnico pogostejše pri ženskah. Glede na to, da je pred nami možnost, ki nam lahko na naraven način pomaga, je seveda smiselno se odločiti za rešitev, ki je učinkovita in zdravju neškodljiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.