Sodobni električni radiatorji – kateri model izbrati?

Posted by marko on March 5, 2021 in gradnja in dom |

Sodobni električni radiatorji so nadvse raznoliki. Gre namreč za vedno bolj priljubljen način ogrevanja, zato proizvajalci kar tekmujejo, kateri bo uporabnikom ponudil bolj izpopolnjen in funkcionalen model. Poleg tega pa vedno več proizvajalcev pri tem ne misli le na učinkovitost ogrevanja, ampak tudi na estetiko – modeli tako postajajo vse lepši, dizajn marsikaterega od njih pa vas bo celo preprosto navdušil s svojo obliko in zasnovo.

električni radiatori
Električni radijatori Vigo – Radialight

Izberite Vigo!

Proizvajalec Vigo je zagotovo eden tistih, ki pri izdelavi grelnikov mislil prav na vse. Njihovi električni radiatorji so učinkoviti, kakovostni, dobro zasnovani in tudi zelo lepo zdizajnirani, zato je odločitev zanje vsekakor preudarna. Imajo namreč čisto vse, kar potrebuje sodoben električni grelnik. Pri tem lahko izbirate med mnogimi različnimi modeli, ki vam omogočajo, da med njimi poiščete točno takšnega, kot ga potrebujete glede na svoje potrebe.

Nizka poraba in visoka učinkovitost

Najboljši so zagotovo tisti modeli, ki zmorejo doseči visoko učinkovitost kljub nizki porabi. To so tako imenovani varčni modeli, ki so v zadnjem času vedno bolj pogosti, pa tudi vedno bolj priljubljeni. Omogočajo namreč veliko bolj energetsko učinkovito oziroma varčno ogrevanje, zaradi česar so bolj prijazni tudi do okolja, saj porabijo manj električne energije.

To pa je pomembno ne le z vidika prijaznosti do okolja, ampak tudi z vidika tega, koliko boste plačali za učinkovito ogrevanje. Če namreč nek grelnik porabi manj električne energije, vam to omogoča prihranek pri ogrevanju. Prav zato se proizvajalci trudijo, da bi bili sodobni električni radiatorji čim bolj varčni, in to jim tudi izredno dobro uspeva. Sodobni modeli imajo namreč nizko porabo in hkrati zelo visoko učinkovitost.

Najbolj varčni modeli na trgu

Med najbolj varčnimi modeli na tržišču pa so gotovo prav tisti proizvajalca Vigo. Njihovi modeli so namreč zasnovani tako, da porabijo le toliko električne energije, kot jo potrebujejo za učinkovito ogrevanje. Pri tem pa se ne pregrevajo niti ne trošijo energije po nepotrebnem ter skrbijo za konstantno temperaturo v prostoru, kar omogoča ne le bolj varčno porabo električne energije, ampak tudi bolj prijetno bivanje.