Lovilci olj Hauraton

Posted by marko on January 9, 2021 in gradnja in dom |

Kompaktna zasnova in učinkovito delovanje – to sta dve glavni lastnosti, ki jih imajo separatorji oziroma lovilci olj Hauraton. Z njimi lahko ulovite prav vsa olja, maščobe, maziva, bencine in druge podobne snovi, ki bi lahko onesnažile pitno vodo. Poleg tega pa jih odlikuje tudi velika zanesljivost pri delovanju, kar je še en dodaten plus.

Hauraton - Lovilec olj in mascob

Zakaj je kompaktna zasnova tako pomembna?

Poleg učinkovitega delovanja so pomembne tudi druge lastnosti separatorjev. Slednje je treba vgraditi v tla, zato je zelo pomembno, kako so zasnovani in koliko prostora zasedejo. Zaradi kompaktne zasnove boste lažje našli prostor zanje, vgradnja pa bo tudi veliko lažja. Poleg tega bo bolj enostavna tudi uporaba in samo praznjenje ter čiščenje.

Separatorji, ki učinkovito delujejo

Lovilci olj Hauraton delujejo zelo učinkovito. To pomeni, da lahko z njimi odlično poskrbite za to, da bodo prav vsa olja, maščobe in druge odpadne snovi, ki bi lahko onesnažile vode, ostale v separatorji, medtem bo iz njega odtekla čista voda. S tem bo poskrbljeno za obdelavo vode v skladu z zakonskimi predpisi.

Serija Aquafix

V seriji Aquafix je na voljo veliko različnih separatorjev, med katerimi lahko izbirate. Narejeni so posebej za objekte, kot so avtomehanične delavnice, industrijski in gostinski obrati, bencinske črpalke in drugi objekti, pri katerih se uporabljajo velike količine olj, maščob, maziv in drugih podobnih snovi. Odpadna voda v teh obratih je zato lahko močno onesnažena z omenjenimi snovmi, kar je treba učinkovito preprečiti.

Za to poskrbijo lovilci olj Hauraton iz serije Aquafix, ki:

  • so na voljo v številnih izvedbah,
  • so na voljo v različnih dimenzijah in volumnih,
  • so lahko narejeni iz betona, jekla ali trpežne umetne mase,
  • so lahko opremljeni tudi z usedalnikom ali bypassom,
  • omogočajo enostavno vgradnjo,
  • so preprosti za praznjenje in čiščenje,
  • ne potrebujejo posebnega vzdrževanja,
  • imajo zelo dolgo življenjsko dobo in ves čas zanesljivo delujejo.

Serija Aquafix tako ustreza prav vsem potrebam bencinskih črpalk, avtomehaničnih delavnic, industrijskih in gostinskih objektov ter drugih obratov, ne glede na to, kako raznolike so njihove potrebe.